Közélet

Lemondott Vásárhely egyik alpolgármestere, Szabó János

Lemondott Vásárhely egyik alpolgármestere. A hírt Márki-Zay Péter jelentette be közösségi oldalán. Mint írta, Szabó János a két éves közös munka után úgy döntött, hogy visszatér az üzleti világba, ahonnan annak idején érkezett.

Márki-Zay Péter hozzátette: “két év alatt neki köszönhető, hogy határidőre, rekord gyorsasággal elindítottuk az ingyenes városi buszjáratokat, hogy 200 milliós fejlesztéssel és évi 50 milliós megtakarítással kiszerveztük a közétkeztetést, a QTA szoftver bevezetésével hatékonyabbá tettük a városüzemeltetést, és hogy új nyomtató-beszerzés és IP-telefonrendszer segítségével sokmillióval olcsóbban működtetjük a hivatalt. Az üzleti világból hozott szemléletével szervezte meg a minőségbiztosítást és a dolgozói képzéseket a szolgáltatásunk minőségének folyamatosan és mérhető javítása érdekében.”

BEFEJEZI A KÖZÉLETI MUNKÁT IS

“Sajnálom, hogy immár nem munkatársként, csak jó barátként számíthatok továbbra is Szabó János tanácsaira, de megértem döntését és további sok sikert és sok boldogságot kívánok neki új munkájához” – emelte ki Márki-Zay Péter a közösségi oldalán. A Promenád24 azt is írja, hogy január 20-i hatállyal mond le az alpolgármesterségről Szabó János, és ezzel befejezi közéleti munkáját is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb