Mindenmás

Viszlát, óriáskerék! Elkezdték elbontani a Szegedi Karácsonyi Hetek egyik legimpozánsabb elemét (frissítve)

Ezerrel megy a sürgés-forgás a Dóm téren, a kabinok már lekerültek az óriáskerékről és hamarosan már csak hűlt helye marad a Szegedi Karácsonyi Hetek egyik legimpozánsabb elemének. Vasárnap estig forgott az 50 méter magas óriáskerék, kedden kezdték el szétszerelni, és napokon belül végeznek is a munkálatokkal a Dóm téren.

Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója elárulta, hogy nagy sikere volt az óriáskeréknek Szegeden. Folynak a tárgyalások jelenleg is, bíznak benne, hogy novemberben ismét városunk egyik ékköve lehet a látványosság.

A JÖVŐ HÉTEN ELVISZIK A KARÁCSONYFÁT ÉS RUDIT IS

Rudi, a téli szelfik elmaradhatatlan kelléke a maga cseppet sem visszafogott nagyjából 200 kilós súlyával, 5 méteres magasságával és 11 ezer LED izzójával tavaly novemberben foglalta el méltó helyét a Dugonics téren. Makrai Lászlótól, az SZKHT ügyvezető igazgatójától ma megtudtuk, hogy bizony hamarosan a kedvenc gímszarvasunktól is elbúcsúzhatunk, hiszen a Klauzál téri karácsonyfa mellett a jövő héten, amikor az időjárás is kedvez majd, Rudit is elbontják a Dóm térről.

FRISSÍTVE: MÁR A HÉTEN ELVISZIK A KARÁCSONYFÁT ÉS RUDIT

Makrai László, az SZKHT ügyvezető igazgatója percekkel ezelőtt tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy mivel a következő napokban jó időre számíthatunk, ezért már csütörtökön elbontják a karácsonyfát a Klauzál térről, valamint pénteken a gímszarvast a Dugonics térről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb