Mindenmás

Meghalt Lisa Marie Presley, Elvis lánya, Jacko egykori felesége

Szívmegállás miatt szállították kórházba csütörtökön Elvis és Priscilla Presley lányát a TMZ beszámolója szerint, a portálnak nem sokkal később az édesanya megerősítette, hogy 54 éves lányát megpróbálták újraéleszteni, adrenalint is kapott, de nem sikerült megmenteni.

Az Index által szemlézett amerikai portál információi szerint a dalszerző énekesnőre a házvezetőnője talált rá calabasasi otthonában. Körülbelül ugyanebben az időben a volt férje, Danny Keough is megérkezett, aki hozzálátott az újraélesztéshez, amíg a mentők kiérkeztek. A TMZ úgy tudja, legalább egy adrenalint adtak be neki, és végül sikerült is visszanyerni a pulzusát, ezután szállították kórházba, ahol végül mégsem sikerült megmenteni a dalszerző-énekesnőt.

Pár napja még minden rendben volt: Lisa Marie Presley kedd este édesanyja, Priscilla Presley társaságában vett részt a Golden Globe-gálán Beverly Hillsben, hogy lássa, amint Austin Butler átveszi a díját az Elvis című filmben nyújtott alakításáért. 

Az 54 éves dalszerző-énekesnő Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermeke volt, 2005-ig az Elvis Presley Enterprises tulajdonosa és működtetőjeként dolgozott, amikor is eladta az üzletet, ám a Király híres memphisi birtokának, a Gracelandnek továbbra is tulajdonosa maradt.

Négyszer ment férjhez, Lisa Marie korábban 

  • Danny Keough zenésszel,
  • majd Michael Jackson énekessel, 
  • Nicolas Cage színésszel
  • és Michael Lockwood zenei producerrel élt házasságban.

Első házasságából két gyermeke született, Riley Keough színésznő, aki játszott például a Mad Max: A harag útja című filmben, illetve Benjamin Keough, aki 2020 júliusában öngyilkosság áldozata lett. Negyedik házásságából ikerlányai születtek, akiket Harper Vivienne Ann Lockwood és Finley Aaron Love Lockwood névre kereszteltek.

Forrás: TMZ, Index

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb