Mindenmás

Cseh ízek és cseh sörök Szegeden a Malátában! Nézd meg a videót, amiben Goda Gábor séffel együtt készítünk egy cseh különlegességet

Tudtad? A Maláta télen is nyitva van! Szegeden ez az az ikonikus hely, ahol az országban egyedülállóan találhatjuk meg a hazai és külföldi kézműves söröket. Goda Gábor séffel együtt elképesztően finom cseh gasztokülönlegességeket készítettünk. Nézd meg a videót, majd irány a MALÁTA, ahol hétfőn startol a cseh gasztrohetek!

Imdájuk ezt az ikonikus helyet, Szegeden nem sokan vannak, akik nyáron ne fordultak meg volna már a MALÁTA kertjében. Kevesebben tudják, hogy ilyenkor télen is nyitva van a MALÁTA , és a legjobb minőségi, sokszor exkluzív sörök mellé, fenséges ételeket is alkotnak a konyhában.

A Szeged365 kamerájával el is szaladtunk most hétvégén a Malátába, ahol belebotlottunk Pataki Csongor tulajdonosba, akit azonnal kikérdeztünk a cseh sörökről, a különlegességekről.

Goda Gábor, a Maláta séfje beengedett bennünket a birodalmába, ahol együtt elkészítettünk egy cseh remekművet, amit természetesen meg is kóstoltunk. A cseh sörök mellé különleges cseh ételek lesznek: ehetünk hermelin-t, rostélyost vagy éppen császárhúst. Nézd meg a videót, a cseh hetekről beszélgettünk Pataki Csongor tulajdonossal és Goda Gábor séffel.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb