Mindenmás

Műszaki mentés miatt teljes útlezárás van érvényben a 45-ös úton Szentes közelében (frissítve)

Műszaki mentés miatt teljes útlezárás van érvényben a 45-ös úton Szentes közelében, közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, a műszaki mentés teljes útlezárás mellett 10 óra 40 perckor kezdődött meg a 45-ös út 13-as kilométerszelvényénél, Szentes közelében. A mentés várható időtartama 1 óra. A rendőrök a forgalmat Nagytőke és Szarvas irányába terelik.

Vezess óvatosan! A biztonságos közlekedés és a Szeged365 közlekedési információk támogatója Szeged újgenerációs burkolócége, az ATTRECT BAU.

FRISSÍTVE (13:30) EGY TEJET SZÁLLÍTÓ KAMION BORULT AZ ÁROKBA

A BalesetInfo Facebook csoport információi szerint egy tejet szállító kamion borult az árokba Nagytőkénél, a 45-ös főúton. Mint írták, Kunszentmárton felől haladt a tartálykocsis teherautó, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, letért az útról, majd több fát is letarolt, végül az árokba hajtott, ahol oldalára borult.

Információik szerint a kamionban egyedül ülő sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést nehezítette, hogy a tartálykocsiban lévő tejet előbb egy másik tartálykocsira kellett átszivattyúzni, ezután tudták megkezdeni a jármű műszaki mentését.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb