Mindenmás

Hallottad? Most hétvégén ingyenes nyílt hétvégét tartanak a Cédrus Prémium Fitness Szegedben! Mi bemutatjuk nektek most a szaunákat!

Január 21-én és 22-én, most hétvégén ingyenes nyílt hétvégét tartanak a Cédrus Prémium Fitness Szeged termeiben. Ebben a hideg időben, mi most a szaunákat látogattuk meg, miközben a tulajdonossal, Király Norberttel beszélgettünk.

Legutóbb arról írtunk, hogy a szegedieknek különleges ajánlata van a Cédrus Prémium Fitness Szegednek: a START 5 program, abban segít, hogy a vendégek fel tudják mérni, melyik mozgáskultúra tetszik nekik. 2 jegy áráért tehát 5 jegyet kapnak kezdésnek, ezzel is támogatják a szegediek életmódváltását.

Király Norbert azt is elárulta, hogy neki sokkal nagyobb eredmény, ha olyan sikertörténeteket hall, hogy a vendég végre fel tudta emelni az unokáját, fel tudott menni a lépcsőn, be tud fájdalom nélkül szállni az autóba. Szerinte nem feltétlenül a bicepsz méretének növelése a fontos, egyre több fiatal vendék mesél arról, hogy sokkal boldogabb az életük a rendszeres mozgás után.

Kiraly Norbert tulajdonos elmondta, hogy imádnak a szegedi vendégek ellazulni a szaunában, elképesztően jó a stresszoldó hatása is. Közben azt is megtudtuk, hogy egy belépővel minden szolgáltatást igénybe is vettünk: legyen szó a szakpedagógusok által vezetett játszóházról, a csoportos foglalkozásokról, vagy éppen a szaunákról. Nézd meg a videót, ahol szemügyre veheted a szaunákat, ha pedig kedvet kaptál, akkor azonnal keresd fel a Cédrus Prémium Fitness Szegedet!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Belcampo Fernald scandal
'Fel a tetejéhez' gomb