Szegedi Arcok

Karácsonyi ajándékok helyett adakozás: több mint 300 ezer forintos támogatást kapott az egyik szegedi cégnek köszönhetően a Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány

A karácsony az ajándékozás időszaka volt, és a jótettekből sem volt hiány Szegeden. A Dr. Tajti Zsanett által létrehozott Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány egy több mint 300 ezer forintos támogatást kapott az egyik szegedi cégnek köszönhetően, akik a karácsonyi ajándékok kiküldése helyett inkább Nekik adták az arra szánt összeget.

“A világ teljesen a feje tetejére állt az elmúlt két évben, melynek megpróbáltatásai (Covid, háború, gazdasági válság, infláció) mindenkit érzékenyen érintettek, de talán pont ezért egyre kevesebb jut azon szervezeteknek, akik most még inkább rá lennének szorulva a segítségre. Ezért úgy döntöttünk, hogy azt az összeget, amit tavaly arra költöttünk, hogy karácsonyi csomagot küldjünk az együttműködő partnereinknek, idén inkább egy jó ügy támogatására fordítanánk” – írta a Mystic Nails csapata a szerkesztőségünknek küldött közleményében.

MÉRLEGEKET VESZNEK A TÁMOGATÁSBÓL

Mint kiderült, a vállalat a karácsonyi ajándékok helyett végül 347.436 forinttal a Dr. Tajti Zsanett által létrehozott Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítványt támogatta. Az alapítványt a doktornő azért hozta létre, hogy a szegedi Gyermekintenzív Osztályt támogassa a szükséges eszközök beszerzésébe. Ők a támogatásból: 6 darab csecsemőmérleget és 10 darab kisméretű mérleget terveznek beszerezni – áll a közleményben.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: connetix
  2. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb