Szegedi Arcok

Daniel Craig bemondta az unalmast, szóval, itt az idő, hogy végre szegedi legyen az új James Bond!

Daniel Craig 2019-ben bújt utoljára James Bond bőrébe, ekkor fejezte be a Nincs idő meghalni forgatását, amit aztán a koronavírus miatt csak 2021. őszén mutattak be a mozikban. A rajongók egy része még mindig nem volt képes túltenni magát azon, hogy a most 54 éves sztár végleg búcsút intett a 007-es ügynök karakterének, szegedi divatguruk maroknyi csapata viszont most azon dolgozik, hogy Te lehess a következő. A nők millióinak szívét rabul ejtő mutatványt most meglepően korrekt áron tudod behúzni, ugyanis

30-40-50% kedvezményt adnak a téli női és férfi ruháikra a Contextesek, ráadásul az összes szegedi üzletükben.

Mindez vonatkozik:

  • a Somogyi utca 15-ben működő trendi öltöny – és lifestyle üzletükben, a Dress Code for Men-ben,
  • a Teréz utca 3. alatti öltöny és női ruházati főhadiszálláson,
  • és természetesen a Kossuth Lajos 72. alatti, csajos-nőcis Cecil + Street One Shopban.

Hogy mennyire ütnek-vernek (szándékosan használtuk e két szót) a Context által forgalmazott öltönyök és ingek, pont karácsony előtt teszteltük le, ebben pedig a Szeged sportolója díjas, hamarosan óriási durranásra készülő Kis Máté (na, pont miatta írtuk le hogy üt-ver) volt a modellünk. Máté imádta, a Teréz utcai vendégek is imádták, sőt, még szerintünk a felpróbált ruhák is:

A csajos vonalat a 2021. októberében megnyitott Cecil és Street One Shop hozza a leginkább, természetesen Szeged különleges mix ’n Match divatüzletében is érvényesek a 30-40-50% – os kedvezmények. A régi, szegedi ruhagyár területén, egy ikonikus épületben működő boltba elsőként akkor surrantunk be, amikor kinyitott, idegenvezetőnk Szakál Andrea “Maca” volt, ilyen klassz bent a hangulat:

Az érintett üzleteket a Kossuth Lajos 72., a Teréz utca 3. és a Somogyi utca 15-ben találod meg, siess, mert az akciók csakis január 31-ig tartanak. Visszatérve a Bond-témára, többek közt Regé-Jean Page, Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba és James Norton neve is felmerült Craig helyére, ám ha most hinni lehet a pletykáknak, a készítők 2023. elején ráakadtak arra a színészre, akiben minden megvan ahhoz, hogy méltó módon vigye tovább 007-es évek-filmek több mint 60 éves örökségét. Ő pedig nem más, mint Aaron Taylor-Johnson, akit a nézők leginkább a HA/VER-ből, a Bosszúállók: Ultron korából illetve a Tenetből ismerhetnek.

Aaron, gyere (Te is) a Contextbe egy rendes öltönyért!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: youtube niches
'Fel a tetejéhez' gomb