Mindenmás

Figyelem! Újabb előadás Szeged szívében a Napfény Műteremben! Borovics Tamás a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese exkluzív nyilatkozott nekünk!

Szegeden éppen zárva van a Szegedi Nemzeti Színház, de a szegedi közönség nem tud létezni kultúra nélkül. Ezt érezte meg a Napfény Műterem is: exkluzív rendezvénytermébe, január 27-re hirdetett előadásra már minden jegy elfogyott, de Borovics Tamás a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese és Krausz Gergő újabb vacsoraesttel kedveskedik nekünk.

A rezsidémon miatt zárva van a Szegedi Nemzeti Színház, de Szegeden így is exkluzív kulturális programokon vehetünk részt. A NapfényMűterem Szegeden a Széchenyi téren különleges előadással készült január 24-re. Erre a vacsoraestre már el is fogytak a jegyek, de Borovics Tamásék azonnal kijelentették a Szeged365-nek: újabb előadást hirdetnek február 10-re.

A TENYÉRVONALAK – különleges Faludy est és borkóstoló a Napfény Műterem exkluzív különtermében lesz, amely helységet külön konyha szolgál ki. Az 50 fős helységben már volt sajtóreggeli, céges találkozó, szülinap, de még esküvői ebéd is.

Borovics Tamás és Krausz Gergő éppen az est főpróbáját tartották, amikor kérésünkre exkluzív interjút adott a Szeged365-nek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb