Mindenmás

Kábítószert tarott és termesztett a lakásában egy 50 éves szegedi férfi – a rendőrök most fejezték be a nyomozást ellene

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ügyében, aki kábítószert tartott és termesztett lakásában – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Mint kiderült, a megalapozott gyanú szerint az 50 éves férfi 2022 áprilisát megelőzően, szegedi ingatlanában cannabis növényeket termesztett. A nyomozók a feltételezett elkövető lakásán, 2022. április 1-jén megtartott kutatás során csaknem 40 tő cannabis növényt, mintegy másfél kilogramm növényi törmeléket, kábítószer gyanús növényi ágvégződéseket, illetve az ezek termesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le.

A SZEGEDI JÁRÁSI ÜGYÉSZSÉGNEK TOVÁBBÍTOTTÁK AZ ÜGYET

A közlemény szerint a rendőrök a férfit elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb