Mindenmás

Eltűnt egy 16 éves fiatal lány, a csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 16 éves lány megtalálásában – írja a police.hu oldalán. Mint kiemelték, a Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó K. Nikolett eltűnésének ügyében.

A közlemény szerint a rendőrségre érkezett bejelentés alapján a 16 éves lány 2023. január 19-én délután, csanyteleki otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. K. Nikolett:

  • 170 centiméter magas,
  • haja világosbarna és hátközépig ér, amit időnként copfban hord,
  • eltűnésekor rózsaszín, fekete fejű papucsot, világoskék, tépett farmert és fehér, Puma feliratú szabadidőfelsőt viselt.

A Csongrádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: A FELHÍVÁS AKTUALITÁSÁT VESZTETTE

A rendőrség január 24-én, szerkesztőségünknek küldött levelében azt írta, hogy a 2023. január 20-án eltűnés miatt közzétett sajtófelhívásuk aktualitását vesztette. Ezért a személyiségi jogokra tekintettel eltávolítottuk a keresett személy fotóját és a teljes nevét a cikkből.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb