Blog

Giga respekt a Szeged 365 Familynek! Veletek együtt vagyunk Szeged legnagyobb közössége!

Óriásit mentünk – veletek közösen – a 2022-es év utolsó hónapjaiban, hála Nektek hónapok óta azt jelenti a weboldalak forgalmát mérő SimilarWeb nemzetközi platform, hogy a Szeged365 városunk, egyben Csongrád-Csanád vármegye és régió (Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyék) leglátogatottabb, legolvasottabb hírportálja. El sem tudjuk mondani, le sem tudjuk írni, mennyire hálásak vagyunk Nektek, amiért már ennyien vagyunk a Szeged365 virtuális családjában, viszont egy valamiben biztosak vagyunk: meg szeretnénk köszönni, hálálni.

Több, mint egy éve dolgozunk egy olyan fejlesztésen, amelyet rengetegen kértetek, a munkával elkészültünk, sőt, napokon belül elmeséljük, miről szól az újdonság.

Több dolog miatt is fantasztikus érzés Nektek írni:

  • Egyrészt, Ti vagytok a legjobb tudósítók, csakis ezen a héten 392 forró drót, közlekedési tudósítás, fotó, szemfüles észrevétel, témajavaslat jött a Szeged365 olvasóitól, Nektek köszönhetően tudunk villámgyorsan reagálni, miattatok van az, hogy rögtön tudunk mindenről, ami Szegeden és környékén történik. Akkor is roppant aktívak vagytok, ha szavazni kell, így aztán óriásit ment a Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk is, egészen elképesztő volt látni, hogy laza két hónap alatt közel félmillió (!) voksot adtatok le azokra, akikre a legbüszkébbek vagyunk, vagytok.
  • Másrészt, nem hagyjátok szó nélkül a munkánkat, amióta létezünk, folyamatosan és felváltva jönnek a dícséretek és a kritikák. Az előbbi marha jól tud esni egy-egy húzósabb nap után, az utóbbi pedig fejleszt. Minden kritikát komolyan veszünk, beépítjük a szerkesztőségi munkánkba, tanulunk belőle.
  • Harmadrészt, mivel sokan olvastok bennünket, előszeretettel választják a promóciós megoldásainkat a szegedi kis-, közép-, és nagyvállalkozások, az ebből szerzett bevételből pedig mi lehetünk Szeged egyetlen olyan hírportálja, amely 100%-ban reklámértékesítésből tartja fent magát. Mindez rendkívül fontos a számunkra, amíg ez így lesz, addig megtehetjük, hogy egy árva petákot sem fogadunk el politikusoktól, így aztán, az sem történhet meg, hogy valamelyik párt vagy közéleti erő bele tud szólni a szerkesztőségi működésünkbe. Nem fogadunk el pénzt sem a kormánypárttól, sem Szeged városvezetésétől, sőt, arra sem kényszerülünk rá, hogy olvasói adománynak álcázva Gyuri bátyánk alapítványi hálóján keresztül érkezzen hozzánk a büdzsé. Röviden: miattatok, az olvasóink miatt lehetünk Szeged ténylegesen független hírportálja.

A negyedik dolog pedig az, hogy jó érzés, amikor a hónap végén látod, hogy volt értelme ütni-verni a klaviatúrát, kapkodni a telefont, napi 14 órában tárgyalni a partnerekkel, satöbbi. A december hónap végén speciel ezt a számot láttuk:

A fenti adat azt jelenti, hogy ennyi látogatás történt 2022. decemberében a Szeged365 oldalán, amellyel nem csupán Szeged, de Csongrád-Csanád vármegye és a Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyék által alkotott régió legolvasottabb hírportálja lehetünk. A SimilarWeb nevű független, nemzetközi platformon megjelenő számokat IDE kattintva tudod megnézni, New Yorktól Kiskunlacházáig fent van minden és mindenki, akinek van annyi olvasója, látogatója, hogy be lehessen mérni. Az említett oldalon csakis annyi a dolgod, hogy beírd a keresősávba az adott webcímet és már tölti is a kívülről saccolt vagy Google Analytics által mért adatokat.

Mint fent írtam, a hálánk nem marad el, a napokban egy nagy bejelentéssel érkezünk, melyet egy közösségi teszt és egy ütős nyereményjáték is követni fog. Számítunk Rád 2023-ban és igen, Te is számíthatsz ránk.

Köszönjük, hogy vagy nekünk!

Baráti öleléssel,

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged365 – szegedi, független, igazi

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb