Mindenmás

Ablakon át másztak be egy súlyosan sérült idős asszonyhoz a szegedi tűzoltók az éjszaka közepén

Súlyos sérült idős asszonyt mentettek ki a szegedi tűzoltók péntekről szombatra virradó éjjel, de két alkalommal balesethez is riasztották őket. A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétvégi összesítője érkezik a Szeged365.hu-n.

  • Súlyos sérülései miatt nem tudott ajtót nyitni a mentőknek egy idős asszony Szegeden. Péntek éjjel érkezett a riasztás, a szegedi tűzoltók létra segítségével, az ablakon keresztül jutottak be a lakásba. A mentők az asszonyt azonnal kórházba szállították.  
  • Busz és autó karambolozott pénteken Maroslele belterületén. A makói tűzoltók áramtalanították mindkét járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Senki sem sérült meg. 
  • Balesethez riasztották a hódmezővásárhelyi tűzoltókat szombaton délelőtt. A 4421-es úton, Békéssámson felé vezető úton egy autó lesodródott az úttestről, majd felborult. Az egység áramtalanította, majd kerekeire állította a járművet. Az autóban utazó család minden tagját kórházba szállították. 
  • Egy második emeleti lakás lakója kért segítséget vasárnapra virradó hajnalban. Elesett, önerejéből nem tudott felállni és ajtót nyitni. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével, a bejárati ajtón keresztül nyitották fel a lezárt lakást, majd a sérültet átadták a mentők munkatársainak. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb