Mindenmás

Balesetes hétfő: frontális karambol történt a Népkert soron, Mercedes koccant a tram-trainnel a Rákóczi téren (frissítve)

Balesetekkel indul a hétfő Szegeden: délelőtt 10 óra után nem sokkal két autó frontálisan ütközött a Népkert soron Szegeden, de olvasói információink szerint egy harmadik jármű is érintett lehet a balesetben, míg a Rákóczi téren egy Mercedes típusú személyautó karambolozott a tram-trainnel.

Utóbbiról László olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy az autós a Rákóczi térre akart bekanyarodni, ekkor kapta telibe a tram-traint. A Mávinform közleménye szerint a vasútvillamosok menetrendje fokozatosan áll helyre a délelőtti órákban. A Szeged vasútállomásról 10:45-kor Hódmezővásárhelyre induló vasútvillamos (33036) a teljes útvonalon kimarad.

László olvasónk fotója. Köszönjük szépen!

TELJES ÚTLEZÁRÁS VAN A NÉPKERT SORON

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy a Népkert soron történt baleset miatt teljes útlezárás van érvényben. A helyszínen vannak a mentősök, a tűzoltók és a rendőrök is.

FRISSÍTVE (10:58): A TŰZOLTÓK ÁRAMTALANÍTOTTÁK A JÁRMŰVEKET

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint három autó ütközött Szegeden, a Népkert soron. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Vezess óvatosan! A biztonságos közlekedés és a Szeged365 közlekedési információk támogatója Szeged újgenerációs burkolócége, az ATTRECT BAU.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb