„Nekem ez az utam, nekem ezt kell csinálni” – Concept néven, extravagáns formában születik újjá a Propeller Bisztró, felújítás közben lestünk be a Kölcsey utcai étterembe

Nagy a sürgés – forgás, a fúrás, kopácsolás a Kölcsey utcai Propeller Bisztróban. A Jókai bableveséről és töltött káposztájáról ismert belvárosi étteremben javában zajlik a felújítás, ahová a munkálatok kellős közepén lestünk be. S miközben körülöttünk a szakemberek kalapáltak és flexeltek, Csorba Józseffel, a legendás vendéglátóhely egykori alapítójával és Holecska Norberttel, a Concept néven újjászülető … Bővebben: „Nekem ez az utam, nekem ezt kell csinálni” – Concept néven, extravagáns formában születik újjá a Propeller Bisztró, felújítás közben lestünk be a Kölcsey utcai étterembe