Sport

Hamarosan ismét megtelik a PICK Aréna, jön a második hazai Szeged-Kiel párharc – a kékek már gőzerővel készülnek

A kékek egyelőre foghíjas kerettel készülnek Szegeden, hiszen továbbra is hét játékosuk a világbajnokságon szerepelnek. Kicsit bővült a keret, igaz, egyelőre még mindig nem teljes, de gőzerővel készül az OTP Bank – PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a folytatásra – tájékoztatta szerkesztőségünket a szegedi kézis csapat.

Mint írják, a kékek közül heten még Svédországban és Lengyelországban szerepelnek a férfi kézilabda világbajnokságon. Nagy büszkeség ez nekik, hogy ennyien ott vannak még az eseményen. A többiek viszont itthon, a PICK Arénában készülnek.

Fotó: Sólya Eliza/pickhandball.hu.

BŐVÜLT A KERET

Az is kiderült, hogy csütörtök délután bővült a keret, megérkezett a három szlovén, Dean Bombac, Matej Gaber és Borut Mackovsek, a szerb Bogdan Radivojevics és a portugál Miguel Martins, így Mister, azaz Juan Carlos Pastor vezetőedző egészen népes csapattal gyakorolhatott. Mint tovább kiemelték, kell is a jó kondi, a felkészültség, hiszen egy hét múlva, azaz február 3-én (péntek) 18 órakor Abonyban a Cegléd ellen már az NB I-ben néznek farkasszemet a kékek. Ezután beindul a nagyüzem. Következik majd a BL-ben egy dániai túra, az Aalborg vendégei lesznek a szegediek, majd a Budakalász otthonában szerepelnek.

MIKOR JÁTSZIK ITTHON A CSAPAT?

Többen feltehetik a kérdést: mikor játszik itthon a csapat? Arra sem kell sokat várni: február 16-án (csütörtök) 18.45-kor a német bajnoki rekorder, a THW Kiel érkezik a szegedi katlanba. Jön az Arénában a második Szeged-Kiel párharc. Ki ne emlékezne a csodás premierre, az Aréna nyitómeccsére, amikor Bánhidi Bencéék sziporkázó játékkal 30-26-ra nyertek. Micsoda meccs volt, micsoda hangulattal! Szóval megkezdődött a visszaszámlálás! Mi pedig, a Szeged365-nél ennek az izgalmas párharcnak az apropóján a jövő héten egy játékkal is készülünk!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb