Mindenmás

Németországban eltűnés miatt körözött gyerekeket találtak a rendőrök Csanádpalotánál

Mozgalmas nap volt csütörtökön a vármegyénkben, az autósüldözés felborzolta a kedélyeket, ma pedig az is kiderült, hogy Csanádpalotánál is zajlott az élet, ugyanis két olyan gyermeket találtak az egyenruhások, akiket Németországban eltűntként köröznek.

Mint a rendőrség honlapján írja, Csanádpalota közigazgatási területén 2023. január 26-án 12 óra 30 perckor a román határőr szervek jelzésére a járőrök ellenőrzés alá vontak egy román állampolgárságú férfit és két fő gyermeket. Az eljárás során további három román személy lett elfogva. Átvizsgálásuk során előkerült a két gyermek érvényes német személyigazolványa, mely alapján kiderült, hogy a német hatóságok eltűntként körözik őket.

MIGRÁNSOK VOLTAK A TEGNAPI ÜLDÖZÖTT AUTÓBAN

Ugyanebben a közleményben a szegedi autósüldözésről is szót ejtenek. Mint írják, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Osztályának jelzése alapján Szeged közigazgatási terültén 2023. január 26-án 15 órakor a járőrök ellenőrzés alá vontak egy moldáviai férfit, aki egy lengyel honosságú személygépkocsit vezetett amivel négy magukat orosz és török állampolgárnak valló személyt szállított. Erről itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb