Mindenmás

Rendkívüli leállást jelentett be a DIGI, a televíziós és az internetes szolgáltatások is szünetelnek majd Szegeden

Február 1-jén (szerdán) a hajnali órákban Szegeden sem lesznek elérhetőek a DIGI televíziós és internetes szolgáltatásai. Az Index szerint a szolgáltató erről az ügyfeleknek országszerte küldött ki tájékoztatást, amelyben azt írták, hogy a szolgáltatások „szerdán a hajnali órákban 1:00-tól 5:30-ig nem lesznek elérhetőek”. Mint írták, ebben az időpontban „hálózat-karbantartási és fejlesztési munkálatokat” végeznek, emiatt jön a leállás az egész országban.

Az ügyfeleiket ezzel összefüggésben arra kérték: amennyiben az érintett szolgáltatásokban a megjelölt időszakot követően esetlegesen hibát tapasztalnak, kérik, először szíveskedjen mindenki újraindítani hálózati (router, ONT) és médiaeszközeit (set top box).

AZ ESETLEGES KELLEMETLENSÉGEKÉRT ELNÉZÉST KÉRNEK

„Amennyiben további kérdése merülne fel, vagy az eszközök újraindítását követően sem elérhetőek szolgáltatásaink, kérjük hívja a hálózaton belül díjmentesen, belföldi hálózatból pedig helyi tarifával hívható 1272-es telefonos ügyfélszolgálati számunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, szíves megértését köszönjük!” – írta a DIGI a honlapján is közzétett tájékoztatóban. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb