Mindenmás

Megmozdult Szeged! A Cédrus Prémium Fitness Szeged nyílt hétvégéjén több, mint 700 szegedi vett részt!

A Cédrus Prémium Fitness Szeged városunk legújabb gépparkjával, és valami leírhatatlan közösségi hangulattal vár Téged is. Az elmúlt hétvégén brutálisan sokan voltak kipróbálni a Cédrus Fitness termeit: több, mint 700 szegedi látogatta meg Szeged legújabb közösségi fitness termét! Király Norbert tulajdonos (aki Szegeden diplomázott, és azóta is életcélja, hogy egyre több szegedi válassza a fitness sportot) tett nekünk egy ígéretet is!

Szeged egy igazi sportváros: telis-tele közösségi sportrendezvényekkel, millió lehetőség a különböző mozgáskultúra kipróbálására. Az elmúlt hétvégén a Cédrus Prémium Fitness Szeged nyílt hétvégén mutatta be Szegednek, hogy mennyire komplex szolgáltatással tudja segíteni a szegediek életmódváltását.

A nyílthétvégén hozzávetőlegesen ugyanannyi nő jelentkezett, mint férfi. Azt, hogy mennyi mindennel vár a Cédrus Prémium Fitness Szeged, már több alkalommal is bemutattuk Nektek. Szeged legújabb gépparkja, fitness terem, gyerek játszóház, wellness részleg is használható egy jeggyel. Király Norbert tulajdonos most elárulta nekünk: akkora sikere volt az első nyílt hétvégének, hogy már tervezik is a következőt. A dátum bejelentése meg is történt a Szeged365 kamerái előtt:

Király Norbert ügyvezető, tulajdonos a kamerákon kívül azt is elmondta, hogy ma még látogassuk meg őket, és akkor újabb nyereményekkel kedveskedik a Szeged365 Family tagjainak. Nekünk sem kellett több, már készülünk is vasárnap délután újra elugrunk…aztán figyeljétek nagyon a híreinket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb