Sport

A végén a Győr örülhetett a döntetlennek! Elkezdődött az NBII-es bajnokság

Elkezdődött az NBII-és labdarúgó bajnokság. A Szeged rögtön egy TV-s mérkőzéssel kezdett hazai pályán, ahol 1-1-et játszott a Győrrel!

A mérkőzést jól kezdtük, több támadás végén is veszélyeztettük a vendégek kapuját. Az első 10 perc után sajnos eltűnt a középpályánk, így nem tudtuk veszélyeztetni a Győr kapuját. Meg is érkezett a büntetés: a félidőre pihenni már 1-0-ás vendég vezetéssel mentek a csapatok.

A második játékrészben már egyre jobban megtaláltuk a ritmust, a Győr már csak kontrából tudott veszélyeztetni. A 80. percben már csak a kapufa mentette meg a győrieket, majd a 88. percben pontrúgás után Temesvári fejelt a hálóba. Végeredmény: 1-1.

SZEGED-CSANÁD GA–ETO FC GYŐR 1–1 (0–1)
Szeged
, Szent Gellért Fórum, 500 néző. Vezette: Berke Balázs (Aradi József, Szalai Dániel)
SZEGED-CSANÁD GA: Takács J. – Könczey (Beronja, 80.), Temesvári, Tóth B., Kővári – Simon Á. (Farkas A., 19.), Szakály D. – Papp Á. (Rédling, 80.), Gajdos, Kundrák (Prosser, 66.) – Bíró B. (Haruna, 66.). Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics
GYŐR: Kovácsik – Kovács K., Csinger, Fodor F., Keresztes (Csontos, 78.) – Toma, Vitális (Kiss B., 78.), Kiss K. – Szendrei Á. (Babati, 48.), Morinígo (Priskin, 78.), Lacza (Szujó, 88.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerzők: Temesvári (88.), ill. Lacza (24.)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb