Mindenmás

Szegeden bicikliznél? Az erő legyen veled!

Szeged a biciklis város, ezt mi is tudjuk, sokan kerekezünk. Mostanában egyre többen írtok viszont nekünk kerékpáros anomáliákról, hirtelen a sötétben felbukkanó oszlopokról, vicces felfestésekről. A CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged egy újabb szabálytalanul kihelyezett oszlopra hívta fel a figyelmünket, Yoda mester segítségével.

A CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged egyértelműen elkötelezett a kerékpáros közlekedés mellett, nagyon szeretnék, hogy egyre többen szabályosan, biztonságban tudjanak kerékpározni Szeged bármely területén.

Sajnos mostanában egyre több kritikus véleményt kell megfogalmazniuk, mert egyre több veszélyes oszlopot helyeznek ki a szegedi kerékpárosok útjába. Ma este közösségi oldalukra több vicces képet tettek ki, amivel egy igen balesetveszélyes, és szabálytalanul kihelyezett oszlopra hívják fel a figyelmet, Yoda mesterrel szövetkezve:

A CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged a Facebookon a következőket írta:

“Többen is jeleztétek, és mi is láttuk, hogy egy igazi világsztár érkezett Szegedre, méghozzá Yoda, az agg, bölcs jedi-mester, a Jedi Tanács örökös “néhai” címet viselő tagja, filozófus, tanár. Zöld fénykardjával figyelmezteti a Petőfi Sándor sugárúton biciklizőket (és talán a sötét oldalra tévedt illetékeseket is) a balesetveszélyes, és szabálytalanul kihelyezett karókra. Nagy köszönet a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak, az Erő legyen Veletek!”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb