Mindenmás

Kigyulladt egy domaszéki ház tetőszerkezete, közben az ablakon másztak be két sérülthöz a tűzoltók

Hétvégi ház tetőszerkezete égett Domaszéken, közben három alkalommal is bent ragadt, sérült emberhez riasztották a tűzoltókat Szegeden és környékén. Az utóbbi esetek közül két alkalommal az ablakon voltak kénytelenek bemászni a mentéshez a szakemberek. A  Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétvégi összesítője érkezik.

  • Kisteherautónak ütközött egy személyautó szombaton Szegednél, a Sándorfalvi úton. A szegedi egység áramtalanította a járműveket, egy ember megsérült a balesetben. 
  • Több, kisebb helyen és égett egy domaszéki hétvégi ház tetőszerkezete vasárnap. A hajnali órákban érkezett a segélyhívás, a szegedi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek. Három vízsugárral végezték el a beavatkozást, megfékezve a tűz továbbterjedését az épületben. Személyi sérülés nem történt. 
  • Vasárnap a mentők három alkalommal is kérték a tűzoltók segítségét Csongrád-Csanád vármegyében. Mindhárom alkalommal sérült emberekhez riasztották az egységeket, akik nem tudtak ajtót nyitni a mentőszolgálat munkatársainak. Szentesen, Makón és Szegeden kellett beavatkozniuk a hivatásos egységeknek. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével, két esetben az ablakon, egy esetben pedig a bejárati ajtót felfeszítve jutottak be a tűzoltók, a mentők ezt követően kezdhették meg az ellátást. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb