kiemeltMindenmás

Milliókért megvásárolta barátja élettársát, majd vascsővel agyonverte cimboráját egy férfi vármegyénkben

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki 3,5 millió forintért megvásárolta barátja élettársát, majd miután az üzleten összevesztek, egy vascsővel agyonütötte a férfit – tájékoztatta Szanka Ferenc, a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t. A férfit emberkereskedelem és halált okozó testi sértés bűntettével vádolják.

A KÉT FÉRFI MEGÁLLAPODOTT, HOGY A SÉRTETT 3,5 MILLIÓ FORINTÉRT ELENGEDI A NŐT A VÁDLOTTAL

Mint írták, a vádlott a sértett barátja volt, tanyáján segítette is a gazdálkodásban. A vádlott és a sértett élettársa között 2021 elejére érzelmi viszony alakult ki. A két férfi ezért abban állapodott meg, hogy a sértett 3,5 millió forint ellenében elengedi a nőt a vádlottal. A vádlott április 24-én át is adta a pénzt, azzal, hogy a részleteket később beszélik meg. A sértett és az asszony azonban még aznap összevesztek, a nő a közös gyermekükkel elment a tanyáról, majd felhívta a vádlottat, aki autóval odament.

A KÉT FÉRFI SZÓVÁLTÁSA VEREKEDÉSSÉ FAJULT

A tanya udvarán a két férfi vitatkozni kezdett, a sértett pedig további egymillió forintot követelt a nőért. A szóváltás verekedéssé fajult, a vádlott felkapott egy vascsövet és azzal a kétszer fejbe ütötte a sértettet, aki a helyszínen meghalt. A vádlott ezt követően üzenetet küldött a nőnek, hogy még ne menjen haza, majd a holttestet és a vascsövet ismeretlen helyen elrejtette. A vádlott a vérnyomokat is megpróbálta eltüntetni és ruháit elégette.

A VÁDLOTT ÉS A NŐ FÉLREVEZETTE A HATÓSÁGOKAT

A vádlott és a nő a hatóságokat félrevezetve megpróbálták elhitetni, hogy az áldozat önszántából távozott otthonából, majd haragosaival került összetűzésbe. Ennek érdekében a vádlott a sértett telefonjáról hamis üzeneteket küldött a nőnek azzal, hogy őt elkapták, ne szóljon a rendőröknek. Mintegy két hét elteltével – a vádlottal egyeztetve – a nő bement a rendőrségre és bejelentette, hogy élettársa horgászni ment, majd ismeretlen helyre távozott. Az elmondottakat a hatóságok előtt a nő tanúként többször is megismételte. A történtek miatt a nővel szemben bűnpártolás vétsége miatt emeltek vádat – közölte a csoportvezető ügyész.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote borsten
'Fel a tetejéhez' gomb