Sport

“Egyetlen gondolat járt a fejemben, hogy két év után újra pályára léphessek” – Luka Stepancic három gólt is szerzett, nyert az OTP – Bank Pick Szeged a Cegléd ellen

Győzelemmel zárult az OTP – Bank Pick Szeged első 2023-as meccse: Abonyban, a Cegléd ellen 45-28-ra nyertek a Kékek. A mérkőzésről Luka Stepancic nyilatkozott, aki két év után, hosszú sérülés, és rehabilitáció után tért vissza a csapatba és egyből három gólt szerzett.

Mint a csapat beszámolójában írta, új csapatbuszukkal érkeztek 2023 első bajnokijára Abonyba, ahol az újonc HÉP-Cegléd volt az ellenfelük. Esélyeshez méltóan magabiztosan szerezték meg a két pontot, és győzelemmel köszöntötték az új járgányukat is.

A szegediek sikeréhez hozzájárult, hogy két év után, hosszú sérülés, és rehabilitáció után visszatért a csapatba Luka Stepancic, és egyből három góllal vette ki a részét a sikerből. Két fiatal, Luka Krivokapic és Tisza Levente kapott még lehetőséget, míg Mikler Roland, Matej Gaber és Bogdan Radivojevics pihenőt kapott.

LUKA STEPANCIC: “EGYETLEN GONDOLAT JÁRT A FEJEMBEN, HOGY KÉT ÉV UTÁN ÚJRA PÁLYÁRA LÉPHESSEK”

“Nagyon nehéz elmondani azt érzést, ami bennem volt ezen a meccsen. Egyetlen gondolat járt a fejemben, hogy beállhassak, két év után újra pályára léphessek, élvezzem a játékot. Én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogy min mentem keresztül, és ezt az érzést nem igazán lehet elmagyarázni. Az első gólomnál, és utána egész meccsen, amikor pályán lehettem igyekeztem félretenni az érzéseket, csak a játékra, a támadásra, a védekezésre figyeltem. A lefújás után azonban minden érzelem kiszakadt belőlem, eltört a mécses, elsírtam magam, és a társakhoz szóltam. Megköszöntem nekik a támogatást, amit a meccsen kaptam, elmondtam nekik, hogy tovább dolgozom azon, hogy még jobb legyek, visszanyerjem a régi formám, hogy segíthessek a csapatnak. Szeretném most megragadni az alkalmat arra, hogy mindenkinek megköszönjem azt a segítséget, támogatást, amit kaptam. A klubnak, az akadémiai munkatársaknak, Verának, Djolénak és Bobának, azoknak, akik Horvátországból is segítettek. Hosszú út volt, hogy ismét itt legyek, de rengeteg jó ember támogatott, segített. Most már csak előre tekintek, dolgozom keményen tovább. Jó érzés volt a Cegléd elleni meccsen hallani a szurkolók buzdítását, hogy a nevemet hangosan mondták a gólom után. Csodás pillanat volt az biztos, és nagyon várom, hogy végre pályára léphessek a PICK Arénában, most ez motivál nagyon a munkában, hogy újra népes Kékek tábor előtt játszhassak” – nyilatkozta Luka Stepancic a klubnak.

A MECCS ÖSSZEGZÉSE:

HÉP-Cegléd – OTP Bank – PICK Szeged 28-45 (13-23)
K&H férfi kézilabda liga, 15. forduló, Cegléd, Varga István sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V.
HÉP-Cegléd: Kránitz – Pásztor 1/1, Kende 2, Teleki 6, Bartha 2, Jamali 9/2, Szepesi. Csere: Aleksza (kapus), Kállai 2,Tóth M., Markovics, Mazák 2, Szűcs 1, Csomor 1, Juhász, Farkas 2/1. Vezetőedző: Nagy Károly.
OTP Bank – PICK Szeged: Alilovic – Sostaric 8/1, Tönnesen 3, Bombac 2, Rosta 7, Mackovsek 3, Frimmel 4/1. Csere: Krivokapic (kapus), Bánhidi 4, Blonz 3, Garciandía 3, Szita 1, Bodó 1, Martins 3, Stepancic 3, Tisza. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 4, ill. 8 perc
Hétméteres: 7/4, ill. 3/2

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb