Smart Szeged

Hétfőtől két hónapos lezárás jön, átépítik az egyik vasúti átjárót Röszkén

Röszkénél február 13-tól április 5-ig átépítik a József Attila úti vasúti átjárót – tudtuk meg péntek reggel a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóságától. Az átjárót a munkák ideje alatt teljes szélességében le fogják zárni.

FEBRUÁR 13-TÓL INDUL A SZEGED-RÖSZKE VASÚTVONAL REKONSTRUKCIÓ KÖVETKEZŐ ÜTEME

Ütemtervnek megfelelően halad a Szeged–Röszke (136-os) vasútvonal felújítása a MÁV beruházásában – kezdte közleményét a vállalat, mint írták, a korszerűsítés keretén belül átépítik Röszkén a József Attila úti vasúti átjárót.

A munkálatok tervezetten február 13-tól április 5-ig tartanak. 

HÉTFŐN LEZÁRJÁK AZ ÁTJÁRÓT, ÁPRILISIG ÚGY IS MARAD

Az átjárót a munkák ideje alatt teljes szélességében lezárják. A terelőút Szeged felől a Röszke Fő utca (4301 j. út) – Röszke Dugonyi út (4301 j. út) – 5 számú főút lesz a fenti időszakra.

Röszkén, a József Attila utcai vasúti átjáró lezárása miatt a menetrend szerinti autóbuszjáratok terelt útvonalon közlekednek. Az autóbuszok egyes megállóhelyeket a korábbiaktól eltérő sorrendben érintenek és módosított menetrend szerint közlekednek. Az autóbusz-közlekedést érintő változásokról részletes információ ITT érhető el.

A vasútvonal felújítása, villamosítása tervezetten 2023. őszén fejeződik be teljeskörűen, a projekt keretében a szakaszon lévő 13 vasúti átjáró fény- vagy fény- és félsorompós biztosításának kiépítését tervezik.   

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: kelsa cosmetics
'Fel a tetejéhez' gomb