Mindenmás

Újabb ingyenes nyílt hétvégével kedveskedik a Cédrus Prémium Fitness Szeged! Jelentkezz be Te is!

Szeged lejújabb MATRIX gépeit, a wellness részleget, a játszóházat és a közösségi órákat is ingyenesen kipróbálhatod! Király Norbertnek és csapatának egy célja van: minél több szegedi éljen egészségesen. Most hétvégén ezt ingyenesen meg is teheted, egyszerű a feladatod: tedd szabaddá a szombatod, vagy a vasárnapod, utána regisztrálj a Cédrus Prémium Fitness Szeged oldalán. Mutatjuk melyik csoportos óra mikor lesz.

Kiraly Norbert tulajdonos, aki 20 éve diplomázott le Szegeden a testnevelés szakon, elhivatott a szegediek egészségének megőrzéséért! Külön jó volt megtudni azt, hogy a Cédrus Prémium Fitness Szegednél gyógytornászok is segítenek minden nap a vendégeknek, akiknek speciális mozgásra van szükségük. Sőt arra is gondoltak, hogy amíg anya, vagy éppen apa mozog, a gyermek is biztonságban, szakpedagógusok segítségével játszon: a játszóházat is ki lehet próbálni a gyermeknek február 18-án vagy 19-én, a nyílt hétvége keretein belül.

Az előző nyílt nap gigantikus sikernek örvendett., közel hétszázan voltak kíváncsiak a Cédrus Prémium Fitness Szeged szolgáltatásaira. Az élményekről a tulajdonossal, Király Norberttel beszélgettünk:

A NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ – FELNŐTTEKNEK! 

Az első nyílt hétvégén is kiderült, sokan nem tudják, hogy hol és mivel kellene kezdeni az egészséges, sportos életet, bár nagy szükségük lenne rá. Ezen a nyílt hétvégén is a teljes kondi díjmentes használata mellett 16 fajta csoportos órát próbálhatsz ki. Mutatjuk mikor mivel várnak:

SZOMBAT
8.30 Funkcionális köredzés
9.30 Spinracing
10.30 Jóga

15.00 Alakformáló
16.00 Zsírégető Fitbody
17.00 Has-láb-popsi
18.00 TRX
19.00 SpinRacing

VASÁRNAP
8.30 CrossTraining
9.30 SpinRacing
10.30 PortdeBras
11.30 Crosstraining

15.00 TRX
16.00 Spinning
17.00 SpinRacing
18.00 FitFight
19.00 Táncos alakformáló

A rendezvény részleteit itt találod meg, érdemes gyorsan regisztrálni:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: devops services
'Fel a tetejéhez' gomb