Mindenmás

Kirándulgatunk, kirándulgatunk? A börtönben meg nincs trombitaszó!? Lagzi Lajcsi mai kalandjait szedtük össze

Ma reggel mi is megírtuk, hogy Galambos Lajosnak, azaz Lagzi Lajcsinak ma meg kellett volna jelennie Kecskeméten, hogy letöltse börtönbüntetését. Ehelyett a Vértesben kirándulgatott a művész.

A Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél több sajtóorgánum munkatársa várt, hogy elkaphassák a pillanatot, amikor Galambos Lajos megérkezik a börtönhöz, ám a trombitaművész információink szerint egyelőre nem jelent meg az intézetnél, bár a beköltözésre állítólag egész nap lehetősége van. Erről reggel így írtunk:

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán – mai nevén: a Zeneművészeti Egyetemen – trombitaművészi és zenetanári diplomát szerzett művészünket a BLIKK olvasója buktatta le, fotót készített róla a Vértesben, ahogyan éppen egy autóból szállt ki.

Galambos Lajos később több sajtóorgánumnak küldött üzenetet, amiben azt írta, hogy ez nem show műsor, ez maga az élet. Valószínűleg később akar nyilatkozatot tenni, de egy biztos. Ha ma éjfélig nem vonul be, akkor elesik a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségétől is, ami tizennégy hónapot jelent/jelentett volna Lajcsinál.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: discover this
'Fel a tetejéhez' gomb