Mindenmás

Egyelőre Lagzi Lajcsi megúszta a börtönt, halasztást kért a büntetés megkezdésére

Halasztást kért, ezért a bíróság döntéséig nem kell börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak, művésznevén Lagzi Lajcsi zenész-előadóművésznek, akit decemberben három év hat hónap szabadságvesztésre ítéltek, tudta meg az Index.

A ZENÉSZ ÜGYE MÁR 2015 ÓTA HÚZÓDIK

Mint megírtuk, szerda reggel kellett volna megjelennie a kecskeméti börtönben Galambos Lajosnak, vagy közismert nevén Lagzi Lajcsinak, azonban sajtóértesülések szerint mindez nem történt meg. A közismert mulatós zenészt 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon decemberben, Lajcsi víz-, gáz- és áramlopási ügye már 2015 óta húzódik.  Mint még aznap kiderült, a zenészre a Vértesben találtak rá, azt nem tudni, mit csinált ott, de körülbelül 150 kilométerre van Kecskeméttől, így a zenész mégsem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A ZENÉSZ HALASZTÁST KÉRT

Az Index információi szerint a zenész védőjén keresztül január 30-án kérelmet nyújtott be, amelyben a szabadságvesztés büntetés megkezdésére halasztást kért. A tájékoztatás szerint a halasztási kérelem elbírálása folyamatban van, de mivel az a szerdai bevonulási határidőig nem volt lehetséges, a bíróság intézkedett a végrehajtás megkezdésének függőben tartására. Ezért Galambos Lajosnak szerdán nem kellett a szabadságvesztés büntetés letöltését megkezdenie – hangsúlyozták.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb