Sport

Libabőrösek vagyunk! Micsoda második félidő! A Pick Aréna felrobbant a hazai szurkolók hangjától, akik kiszurkolták a szegedi győzelmet!

Az első játékrészben még nem sejtették a németek, hogy bizony pont nélkül utaznak majd haza a Tisza-partjáról! Ekkor még a THW Kiel magabiztosan vezetett, de csapatunk, az OTP Bank-Pick Szeged a szünet után elképesztő játékot produkált és a hátrány gyorsan ledolgozta, majd a hajrában parádézott, így 36–33-as bravúrgyőzelmet aratott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 12. fordulójában!

A mérkőzés legjobbja egyértelműen Mikler Roland lett, aki elképesztő teljesítményt mutatott: 13 bravúros védéssel kápráztatta el a hazai közönséget. A mérkőzésen a két csapat egyébként fej-fej mellett haladt, de a németek sosem kerültek hátrányba, egészen 50 percig.

Egész pontosan a 49. percben Bánhidi góljával vette át a vezetést a Szeged. Ekkor 29-28-at mutatott az eredményjelző, és ezt már nem engedtük ki a kezünkből.

A gigantikus bravúrért hatalmas köszönet a kékeknek, így ugyanis a Szeged biztossá tette továbbjutását a B-csoportból! Csapatunknak négy pontra nőtt az előnye a Celjéhez képest, és Juan Carlos Pastorék mindkét alkalommal legyőzték szlovén riválisukat, így az már nem tud megelőzni bennünket. VÉGEREDMÉNY: OTP BANK-PICK SZEGED–THW KIEL 36–33 (14–17)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb