Mindenmás

Olvasói levél: “A családom és én nem érezzük magunkat biztonságban” – egy autójában élő férfi zavarja az Olajos utcában lakók nyugalmát

“Hetekkel ezelőtt feltűnt, hogy valaki az ablakunkkal szemben lévő parkolóban az autójában lakik életvitelszerűen. A közterületre piszkít, ráadásul olykor esténként, a késői órákban ismeretlen emberek jönnek hozzá. A családom és én nem érezzük magunkat biztonságban” – írta levelében szerkesztőségünknek egyik neve elhallgatását kérő szegedi Olvasónk, aki az Olajos utcában zajló áldatlan állapotokra hívta fel a figyelmünket.

“NEM LEHET TUDNI, MI A SZÁNDÉKA”

Több megkeresés is érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy egy autójában élő férfi zavarja az Olajos utcában lakók nyugalmát. Egyikőjük elmesélte, két hónapja költözött be két kicsi gyermekével az ott található egyik lakásba. Ezt követően figyelt fel az otthonával szemben lévő parkolóban élő férfira, aki többek felháborodására a közterületen végzi el dolgát, ráadásul olykor esténként, a késői órákban ismeretlen emberek jönnek hozzá, nem tudni, milyen célból. “A családom és én nem érezzük magunkat biztonságban, mert nem lehet tudni, hogy mi a szándéka az illetőnek. Amikor ilyen hosszú ideje lát az ember valakit az ablakából sajnos az is az eszébe jut, hogy nem – e esetleg a családunkat figyeli” – írta meg aggodalmát Olvasónk.

OLVASÓINK MEGOLDÁST SZERETNÉNEK

Mint mesélte, már értesítették a rendőrséget is az ügyben, azonban ők sem tudtak segíteni a lakók problémáján, hiszen, Olvasónk szavaival élve “alkotmányos joga az utcán élni”. Az Olajos utcai lakók megoldást szeretnének találni az áldatlan helyzetre, szeretnék, ha az illető valahonnan kaphatna segítséget. “Mi pedig nyugodtan tudjuk élni az életünket, mert nekünk is jogunk van normálisan élni” – zárta sorait Olvasónk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb