Mindenmás

Veszelinov Marica tulajdonos álma valósult meg ma Szegeden: megnyitott az Ízek Birodalma! Nézd meg a videót és nyerj gourmet ajándékkosarat!

Jó ott lenni egy álom megvalósulásánál! Újszegeden a Petri Gábor utca 5. szám alatt az első vendéggel együtt érkeztünk az Ízek Birodalmába. Veszelinov Marica tulajdonos exkluzív interjút adott nekünk, sőt ha már ott jártunk nem mehettünk el üres kézzel: az Ízek Birodalma gourmet ajándékkosarat kaptunk, amit természetesen kisorsolunk köztetek, a Szeged365 Family tagjai között.

Veszelinov Marica az egykori bajnok szegedi úszó egyértelműen a pezsgők szerelmese: az Ízek Birodalma falai között elképesztően finom, különleges pezsgőket vásárolhatunk, amely csodákról izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket is hallgathatunk. A gourmet termékek széles választéka zavarba ejtően kínálják magukat az üzletben, legyen szó egészséges nassolásról, ízes sonkákról, vagy olasz tésztakülönlegességekről.

Az üzlet előtt beszélgettünk Maricával, de a Szeged365 kamerája természetesen beosont az épület második és harmadik szintjére is. Hogy milyen helyiségek vannak ott, a videóból kiderül:

Ha kedvet kaptál akkor nagy szeretettel vár Marica ma, vagy akár holnap reggel 7:30-tól. Érdemes megnézni személyesen a kínálatot, egy jó kávé kíséretében. Ha pedig van akivel szívesen meglátogatnád ezt a kulináris paradicsomot Újszeged szívében, akkor IDE KATTINTS, és játssz az Ízek Birodalma és a Szeged365 játékán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb