MindenmásVideo365

Baj van Makón, mentőhelikopter landolt a könyvtárnál, a Deák Ferenc utcában (frissítve)

“Valami nagy baj lehet Makón, percekkel ezelőtt a Deák Ferenc utcában, a Figyi Coffee-val szemben landolt egy mentőhelikopter” – írta szerkesztőségünknek szerdán kettő óra után nem sokkal Norbi nevű olvasónk. Hozzátette azt is, hogy pár utcányira egy mentő és egy mentőorvos autó is áll a településen.

Olvasónk jelentésével párhuzamosan a Minden, ami Makó nevű Facebook csoportban is megjelent egy poszt, többen is látták a mentőhelikoptert a könyvtárnál. Az esettel kapcsolatban érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE (15:02): ÚJABB FOTÓT KAPTUNK, NEM SOKKAL EZELŐTT SZÁLLT FEL A MENTŐHELIKOPTER A HELYSZÍNRŐL

Cikkünk megjelenését követően szerdán délután három óra környékén újabb fotót kaptunk Norbi olvasónktól. A képen is jól látszódik, hogy a mentősök éppen ellátnak valakit:

Norbi olvasónk szerint nem sokkal ezelőtt szállt fel a mentőhelikopter a helyszínről, amelyről egy videót is kaptunk (ezer köszi)!

@szeged365

Nagy baj lehet Makón, mentőhelikoptert riasztottak a Deák Ferenc utcába…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

FRISSÍTVE (15:31): ROSSZUL LEHETETT EGY EMBER, ÚJRA KELLETT ÉLESZTENI

A Minden, ami Makó nevű Facebook csoportban azt írják, hogy rosszul lett egy ember a Hunyadi utcában, egy lépcsőházban. A hozzászóló szerint többször újraélesztették, majd amikor stabilizálták berakták a mentőbe, és átvitték a mentőhelikopterhez.

FRISSÍTVE (15:58): EGY KÖZÉPKORÚ FÉRI SÉRÜLT MEG

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte szerkesztőségünkkel, hogy: “a helyszínre riasztott mentőegység egy középkorú férfit súlyos sérüléssel szállított kórházba.” Az eset körülményeit azonban nem részletezték.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb