Sport

Szép volt fiúk! Remekelt az OTP Bank-Pick Szeged

A francia Nantes elleni hazai mérkőzésével zárta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportját az OTP Bank-Pick Szeged. Rendkívül izgalmas mérkőzést láthattunk, ahol a második félidő hajrájában remek játékot mutatott a Szeged, így 28-28 lett a vége.

Nem volt tétje a mérkőzésnek: a dán Aalborg a csoport utolsó Celje csapatától kellett volna kikapnia ahhoz, hogy előrébb végezzünk a tabellán.

Az első játékrészben mind két csapat remekül játszott, az eredményjelző a félidőben 13–15-öt mutatott. Hiába volt tétnélküli a találkozó, a Szeged nagy iramot diktált, nyerni léptek a pályára.

A második félidőben a Nantes már négy góllal is vezetett, amikor a szegediek hőse Mirko Alilovic gigantikus védésekkel segítette a csapatot, így versenyben maradtunk. Hatalmas küzdéssel és Sebastian Frimmel, illetve Mario Sostaric góljaival sikerült az egyenlítés.

Sajnos nem jó hír nekünk, hogy a dán Aalborg 34–31-re nyert a szlovén Celje vendégeként, így mi pont a Telekom Veszprémmel vagy a német bajnok Magdeburggal játszunk a nyolcaddöntőben.

FÉRFI KÉZILABDA
BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR
B-CSOPORT
14. (UTOLSÓ) FORDULÓ
OTP BANK-PICK SZEGED–NANTES (francia) 28–28 (13–15) 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Anya Fernald
'Fel a tetejéhez' gomb