Mindenmás

Csodáld meg az esti szegedi rakpartot élőben! Mutatjuk a titkos webkamerákat!

Még nyáron találtunk rá azokra a kamerákra, amelyek élőben mutatják a Huszár Mátyás rakpartot, Újszegedről figyelik most éppen a kiáradt Tiszát!

Két éve nyáron voltunk Kipper Györgynél, Szeged kapitányánál, aki egyből hajóra is csábított bennünket. Csak utólag árulta el, hogy a félelmünk jogos volt, abban a szélben könnyen borulhattunk is volna. Imádjuk a lendületét, igazi kapitány, aki mindent tud a Tiszáról és a vitorlásokról.

Akkor hallottunk elsőként arról, hogy vannak olyan kamerák, amelyekkel akár a túlparti lépcsőket is láthatjuk. Nappal nagyon gyönyörű képeket mutatnak a galaxis legszebb Tisza-partjáról, egész pontosan a Huszár Mátyás rakpartról, este pedig a gyönyörű fényeket nézheti meg bárki, a világ bármely pontjáról.

Itt az idő, ha már autóval úgy néz ki jópár napig, lehet akár egy hétig sem tudunk lejutni a rakpartunkra, hogy legalább otthonról a melegből, a Szeged365 társaságában tudjátok megnézni mi történik Szeged rakpartján. Most éppen élőben nézhetjük az esti fényeket, holnap reggel pedig akár azt is, hogy hány lépcsőfok van még a víz felszíne felett.

Most kicsit sötétebb a kép, de így is gyönyörű látvány, nézd meg Te is, kattints a képre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb