Mindenmás

Most kaptuk a hírt: fél Szeged ott lesz a tavasz legnagyobb buliján!

Kovács Ádám főszervező elárulta a Szeged365-nek: nagyon izgalmasnak tartja, hogy Szeged legnagyobb beltéri fesztiválját szervezheti lelkes csapatával. Még vannak jegyek, mert brutálisan sokan elférnek Magyarország legnagyobb vidéki party-arénájába.

A line-up is úgy bővül, mintha mindenki érezné: ebből a buliból nem szabad kimaradni. A legnagyobb név Minelli, a hazaiak közül pedig T.Danny mutatkozik be brutálisan nagy élő show-val. Szegedre jönnek bulizni: az AKC-srácok, Misi és KreVa, Ekhoe, Metzker Viki, Yamina, vagy az öreg strici, Szecsei.

Nemrég kaptuk azt az infót is, hogy a CSÁVÓK is jönnek, akik elképesztően népszerűek, a Youtube csatornájukkal egy ország szívét meghódították. A csaj követők oda vannak értük, a többiek pedig egyértelműen a srácok a bomba laza LIVE TINDER részekért rajonganak! Egy dolog biztos: a CSÁVÓK nagyon tudnak bulizni és imádják Szegedet! Kovács Ádám főszervezővel végigjártunk a helyszínt, közben pedig újabb részleteket árult el nekünk a tavasz legnagyobb szegedi fesztiváljáról!

A buli 16 éves kor felett látogatható, így mindenki bemelegíthet a közelgő fesztivál-szezonra. Minden információt ITT találsz meg!

Ha eddig elkövetted azt a hibát, hogy nem vettél még jegyet, akkor itt tedd meg! (KATT A KÉPRE)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb