Mindenmás

Pénztárcatolvajt keresnek a szegedi rendőrök, a segítségeteket kérik a férfi azonosításában

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy helyi üzletben ellopta a sértett pénztárcáját – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Mint kiemelték, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2022. december 19-én délben egy szegedi üzletben ellopta a sértett bevásárlókocsiban őrizetlenül hagyott pénztárcáját. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőről:

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22).

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitánysága 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb