Mindenmás

Cserbenhagyásos karambol volt a Moszkvai körúton, az egyik sofőr elfutott a helyszínről (frissítve)

“B@szki én voltam az első, aki oda rohant az összetört kocsikhoz” – kezdte adrenalinnal meglocsolt hajnali üzenetét Attila nevű olvasónk, aki elsőként tudósított arról, hogy karambol történt a Moszkvai körút és a Kálvária sugárút találkozásánál. A baleset eredménye két alaposan összetört autó és egy elsprintelt (feltehetően vétkes), majd a rendőrség által elfogott sofőr, személyi sérülés elsődleges információink szerint nem történt.

A baleset hajnal 3-kor történt, elsőként egy Kálvária téren járőröző rendör hölgy érkezett ki, őt követték a kollégái, majd – Attila beszámolója alapján – nagyjából 3 percen belül a mentők és a tűzoltók is a helyszínen voltak. Fél 6 környékén Feri arról üzent, hogy már szabad az addig lezárt kereszteződés, de az úttest még telis-tele volt törmelékkel. Egy valami biztos: a reggeli csúcsra már járható lett a helyszín.

NEM ADTA MEG AZ ELSŐBBSÉGET, ÜTKÖZTEK, MAJD ELFUTOTT

Szeged365 olvasói beszámolókból úgy tudjuk, egy magyar Mercedes és egy lengyel Audi találkozott, a baleset oka az lehetett, hogy az utóbbi a piros jelzés ellenére a kereszteződésbe hajtott. A sofőr az ütközést követően elmenekült a helyszínről, őt kicsivel később a szegedi rendőrök elfogták.

Nem hivatalos információink szerint – bár a csattanás ereje nagy volt – senki sem sérült meg.

FRISSÍTVE: VIZSGÁLJÁK A BALESET KÖRÜLMÉNYEIT

Az eseményeket követően felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályát, akik megerősítették, hogy egy külföldi állampolgárságú sofőr balesetezett az éjjel. Mint mondták, még vizsgálják a baleset körülményeit.

Köszönjük a fotókat és a Szeged365 olvasói tudósítást!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb