Mindenmás

Napi pakk: 16 fok, zivatarok és Kormányinfó is jön csütörtökre

Kitart a záporos, gomolyfelhős időjárás, sőt, még zivatarok is lehetnek Szegeden, így ha hihetünk az előrejelzéseknek, akkor ma is szükségünk lesz az esernyőkre. A zivatarok mellé Kormányinfót is hoz a csütörtök, tehát délben fény derül a kormány legújabb intézkedéseire. Kávét a kézbe, meghoztuk a reggel legfontosabb infóit, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS BARBIE

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Franciska, Fanni, Dominik, Domonkos, Elvira, Gergely, György, Katalin, Katarina, Metód és Rebeka nevű Szeged365 olvasónak! Mindezek mellett:

  • ma 66 éves lenne Bajor Imre színművész, humorista, showman,
  • 59 éve született Juliette Binoche francia színésznő (Három szín: kék, piros, fehér, Az angol beteg, Csokoládé),
  • 43 éve Zámbó Krisztián, énekes, Zámbó Jimmy fia,
  • de 64 éve már annak is, hogy először bemutatták Barbie-t, a népszerű játék babát.

SZELES ÉS ZIVATAROS IDŐJÁRÁSUNK LESZ

Csütörtökön esőre, záporokra készülhetünk, de akár zivatarok is kialakulhatnak Szegeden. Az előrejelzések szerint délután válhat szakadozottá a felhőzet. Élénk, erős, helyenként viharos lökések kísérik a nyugati-délnyugati szelet. A enyhe hajnal után délutánra 16 fok köré melegedhet a levegő hőmérséklete Szegeden.

JÖNNEK A LEGÚJABB BEJELENTÉSEK

Csütörtökön délben Kormányinfót tart Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A meghívóban nem részletezték a terítékre kerülő témákat, de van pár tippünk, hogy miről lehet majd szó:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb