Mindenmás

,,Könyörgöm, vigye már el valaki” – még mindig a Tisza-parton rostokol a szinte már teljesen kibelezett Alfa Romeó

Már-már visszatérő jelenség a Szeged365.hu-n az a szegedi sportautó, amelyről lassan fél éve írtuk meg először, hogy gazdátlanul, ütött-kopott állapotban ácsorog a Felső Tisza-parton, a Kiskőrössy Halászcsárda felé vezető út közelében.

Először októberben, legutóbb január közepén írtunk a Felső Tisza-part Alfa Romeójáról, az azóta eltelt majdnem fél év alatt egyre rosszabb állapotban van az autó. Decemberben már a Közterület-felügyelet cetlije is ott volt az autóban, aminek az ablakait betörték, belülről pedig szinte minden valamire használható dolgot elvittek. Decemberben még arról írtunk, hogy vélhetően lassan elszállítják, nos, ez azóta sem történt meg.

SZEGED365 OLVASÓI UPDATE A RONCSRÓL A TISZA-PARTON

Olvasóinknak hála, rendszeresen kapunk fotókat arról, hogy éppen milyen állapotban van a szinte már legendás sportautó az egyik Tisza-parti parkolóban. Ezúttal is kaptunk párat, bár a környékbeliek egyre türelmetlenebbek, szeretnék ha a roncs minél hamarabb eltűnne a parkolóból.

A fotókon jól látszik, hogy sok érdemi változás nem történt a kocsi állapotát illetően: betört szélvédő, betört ablakok, minden valamire való alkatrész a belsejéből kilopva. Az egyetlen különbség talán az, hogy valamennyivel több szemét, legfőképpen gyorséttermi szatyrok találhatóak benne.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: incalzire aer aer
'Fel a tetejéhez' gomb