Sport

Legyőzte a Soroksárt a Szeged-Csanád GA a Szent Gellért Fórumban

A Soroksár csapatát fogadta verőfényes napsütésben, hazai pályán a Szeged-Csanád GA csapata vasárnap délután. A feladat nem ígérkezett egyszerűnek, hiszen az ellenfél az elmúlt öt meccsén nem kapott ki, ráadásul a szegediek az előző három meccsükön nem tudtak nyerni.

A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában a Soroksárt fogadta a szegedi csapat, akit az előző szezonban Jammeh Haruna duplájával 2-0-ra legyőztek hazai pályán, szeptemberben pedig 1-1-es döntetlent játszottak egymással a csapatok Soroksáron. A mai mérkőzést Temesvári Attila fejesgóljával 1-0 arányban húzta be a Szeged, aki egyébként a fontos gólok szerzője, hiszen az előző héten, a Dél-Alföldi derbin is az ő góljával mentettek pontot a kék-feketék.

Szeged-Csanád GA:Szeged-Csanád GA: Takács – Szilágyi, Szakály (Povázsai ’90+1), Prosser (Busa ’82), Farkas, Temesvári, Papp, Kővári, Szatmári (Kundrák ’64), Géresi (Bíró ’64) , Tóth (Könczey ’64). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
Soroksár:Soroksár SC: Kovács M. – Ternován (Króner ’88), Hajdú (Szabó ’80), Valencsik, Németh E. (Sipos ’83), Varga S. (Köböl ’80) , Ikonomou, Nagy O., Erdélyi (Hegyi ’80), Halmai, Vincze. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Sárga lap: Géresi, Tóth, Temesvári, Farkas ill. Varga, Kostas

Gólszerző: Temesvári Attila (’75)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb