Mindenmás

Lelki feltöltődés a Szeged365-el! Új sorozatot indítunk a Szeged365 közösségének, Nektek: minden hétfőn bemutatunk egy Zöldlevelecske üzenetet

Egy apró kis kedvességgel igyekszünk a lelketeket feltölteni: minden hétfő testileg és lelkileg is nehezen indul, ezt tudjuk. Úgy gondoltuk, hogy a szegedi Zöldlevelecskében található üzenetek közül Fortuna segédletével hétfőként választunk mindig egy kis lelki útravalót. Ezt pedig meg is osztjuk veletek.

Ki ne ismerné a hétfő reggeli melankóliát, és kinek ne esett volna már jól egy kedves lelkünket feltöltő idézet. Egy kis erő, egy kis “lelki fröccs” aranyat érhet hétfő reggel Neked is. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden hétfő reggel, nyitás előtt elugrunk a Klauzál térre a Zöldlevelecskébe, és választunk egy idézetet Nektek a hétre.

Természetesen, hogy még izgalmasabb legyen a hétfő reggeled (na meg még vidámabb) játékot is hirdetünk: 2023. március 13-tól egészen március utolsó hétfőjéig, március 27-ig érdemes figyelned és velünk játszanod: ha ügyes vagy és szerencsés, akkor akár minden héten nyerhetsz egy kétszemélyes exkluzív salátázást Szegeden a Zöldlevelecske Salátaműhely meghívására. Indul is az első játék, ITT nézd meg gyorsan a részleteket.

A ma kiválasztott üzenet pedig rendkívül szerencsésre sikeredett, adjon erőt Neked is: “HA KÜZDESZ VESZÍTHETSZ, HA NEM KÜZDESZ VESZÍTETTÉL”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb