Kikapcs

Még egy nap, és Minelli is beveszi Szegedet – kedden este bezengi városunkat a Color Arena Fesztivál

Még egy nap, és megtelik a Pick Aréna Szegeden, hiszen március 14-én itt rendezik meg a Color Arena Fesztivált. A szervezők a parti előtti utolsó sajtóközleményükben azt írják, hogy az esemény egyedülálló látványvilágot, és Szegeden soha nem látott DJ felhozatalt ígér.

A Color Arena Fesztivál színes és vibráló kalandot kínál a látogatóknak, az eseményen több, mint tizenöt hazai lemezlovas váltja majd egymást a lemezjátszók mögött, többek között:

  • Metzker Viktória,
  • Bárány Attila,
  • DJ Szecsei
  • vagy az idén az év dj-jének választott Regán Lili.

Rajtuk kívül itt lesz a magyar underground rap szcéna képviseletében AKC Misi és Kretta, valamint Ekhoe, de fellép a youtube listák állandó éllovasa Kkevin, élőkoncertet ad az egyik legfelkapottabb előadó napjainkban: T.Danny, és először lép fel Szegeden és környékén a világsztár: Minelli.  

Az esemény szervezői nagyon izgatottak az első Color Arena Fesztivál megrendezése miatt. “Az esemény célja, hogy összehozza az embereket, és egy nagyszerű élményt nyújtson mindenkinek, aki részt vesz rajta” – mondta Kovács Ádám, a Color Aréna Fesztivál főszervezője.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb