Mindenmás

Szomorúan indul a reggel Szegeden: valaki leugrott vagy leesett a Belvárosi hídról! (frissítve)

A Szeged365 Family jelentette, hogy a Belvárosi hídról valaki beleugrott a Tiszába. A mentés jelenleg is tart, a tűzoltók, a mentősök és a rendőrség kollégái is a helyszínen vannak, a keresés nagy erőkkel folyik.

Információink szerint ma hajnalban valaki leugrott, vagy leesett a Belvárosi hídról Szegeden. A tűzoltók és a rendőrség mellett a vízirendőrség is a helyszínen van.

A kérdéseinket elküldtük az illetékes kollégáknak, cikkünket folyamatosan frissítjük.

Ha nagy a baj vagy kilátástalan a helyzet, ne feledd: mindig van segítség, mindig van rá megoldás. Szegeden már közel 40 éve üzemel telefonos Lelkisegély Szolgálat az ingyenesen hívható 06-80-820-111 számon.

FRISSÍTVE (07:20): MÉG NEM SIKERÜLT MEGTALÁLNI AZ ILLETŐT

Információink szerint negyed 8 környékéig nem vezetett sikerre a keresés, Szeged365 olvasói beszámolók és Kiss Balázs kollégánk élő tudósítása alapján rengeteg rendőrt, mentőst és vízimentőt vezényeltek ki a Tisza partra.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre egyelőre annyit árult el, hogy bejelentést kaptak arról, hogy valaki leugrott a hídról, kollégáik a helyszínen vannak. Az OMSZ azt írta válaszlevelében, hogy senkit sem szállítottak kórházba a helyszínről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb