Szegedi Arcok

Csatai Gergő akcióban: ha már március 15, akkor Petőfi – élőben dobja össze János vitézt lufiból a szegedi Guinness-rekorder művész

Csatai Gergő, a szegedi Guinness-rekorder lufihajtogató nemrég bevette Hollywoodot, ma pedig nem kis fába vágta a fejszét: élő adásban készíti el lufiból János vitézt. Gergőt úgy fest átjárta a nemzeti ünnepünk szelleme, hiszen a 2,5 méter magas luficsodát órákig fogja készíteni a művész.

Csatai Gergő már nagyban dolgozik, nemzeti ünnepünkön egy igazán különleges meglepetéssel készült a követőknek, hiszen Petőfi Sándor 1844-ben írt verses meséjének főszereplőjét, Jánost vitézt formázza ma meg, természetesen az egészet lufiból….

Hajrá Gergő, nagyon kíváncsiak leszünk a végeredményre!

FRISSÍTVE: 5,5 ÓRA UTÁN KÉSZ LETT A MESTERMŰ

Csatai Gergő nem sokkal 4 óra után tette közzé a közösségi oldalán, hogy elkészült a 2,5 méteres János vitéz alkotása. A művelet közel 5,5 órát vett igénybe, de a végeredmény lenyűgöző lett:

NEMRÉG BEVETTE HOLLYWOODOT A SZEGEDI MŰVÉSZ

Csatai Gergő egyébként nemrég tért haza Hollywoodból, februárban Amerikába utazott a Gemar Balloons nagyköveteként. A Twist & Shout Jam lufihajtogató találkozón oktatott és mutatta meg, mit tud varázsolni a lufikból a szegedi művész.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb