Mindenmás

Beindultak a Google Streetview autói, van, ahol már lencsevégre is kapták az egyiket

Gyanús járművek jelennek majd meg a szegedi, szentesi és csongrádi utakon, de nyugi, nem kell tőlük félni, hiszen ezek csak a Google Utcakép autói lesznek – írtuk meg március elején és mint kiderült, az ígéreteknek híven be is indult a nagyüzemi fotózás Magyarországon. A Kecskemét365 paparazzi fotósa ma például lencsevégre is kapta az egyiket.

SZEGEDRE IS JÖNNEK

A Google sajtóirája szerint a következő hónapokban az ország számos pontját, köztük Sopront, Szekszárdot, Mezőtúrt, Szentest, Tapolcát, Karcagot, Baját, Miskolcot és Szegedet is érinteni fogják az autók. Az idei bejárás fő célja pedig a Google Utcakép városokról és azokat összekötő utakról készített fotóinak frissítése a Google Térképen.

GYALOGOSZÓNÁT IS RÖGZÍTETTEK, ÍGY LÁTHATÓ MÁR A DÓM TÉR IS

Az indulás óta az utcák és utak mellett több gyalogoszónát is rögzítettek. Ennek köszönhetően megtekinthető többek között a tihanyi rév, a szegedi Dóm tér vagy épp a Börzsöny. A vállalat az Utcaképen keresztül olyan népszerű hazai látványosságokat is felfedezhet, mint az Országház, a Halászbástya, a budai vár és a Hősök tere. A Google kiemelten elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. Az autók március 9-én indultak útnak Magyarországon és Szentes mellett Szegedre és Csongrádra is ellátogatnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb