Blog

Benned van a boogie? Szuperhőst keres a Marketing365, pörögj velünk!

Otthonosan mozogsz a marketing világában? Képben vagy a social media trendekkel, láttál már közelről üzleti Facebook – Instagram – TikTok fiókot, jól tudsz fogalmazni, szereted a pörgést? Nos, ha az előző felsorolás tételei kiegészülnek azzal, hogy pont munkát keresel, van egy klassz hírünk:

marketing asszisztenst

keres a Szeged365 és Kecskemét365 hírportálokat is kiadó Group365 marketing-divíziója, a Marketing365.

EZEK VAGYUNK MI

Ha szegedi (vagy környékbeli) vagy, a Szeged365-öt valószínűleg már nem kell elmagyaráznunk, azonban cégcsoportunk többek között ügynökségi marketinggel és rendezvényszervezéssel is foglalkozik, egészen pontosan kerek 10 éve. A Marketing365 ügyfélkörében a roppant hangsúlyos szegedi vállalkozások, vendéglátóhelyek mellett az országos – és multicégek is megtalálhatóak, akiknek marketing-tervezéssel és kivitelezéssel segítünk, a stratégia megalkotásától kezdve a grafikai és produkciós munkákon át a közösségi média kampánymenedzsmentig.

All in marketing, ahogy mi hívjuk, magyarán, mi vagyunk a kommunikációs folyamataik svájci bicskái.

EZT KÍNÁLJUK

Profi munkakörnyezetben és eszközökkel végezheted a munkád, energikus, pozitív hozzáállású csapatban, korrekt fizetésért, természetesen normálisan bejelentve. A munkavégzés helye a Kárász utcai irodánk, Szegeden, részleges home office munkavégzés megoldható. Sok lesz a sikerélmény, pörög a sztori, viszont oda is kell, hogy tedd magad.

EZ LESZ A KÜLDETÉSED

Marketing asszisztenst keresünk, akinek a következő feladatai lesznek:

  • marketing ajánlatok, tervezetek és szerződések előkészítése,
  • a szövegíró és grafikus kollégáink által összeállított közösségi média tartalmak időzítése, hirdetéskezelése (Instagram, TikTok, Facebook),
  • közösségi média kampányok és szerkesztőségi (Szeged365, Kecskemét365) PR cikkek és bannerkampányok elérési, kattintási riportjainak elkészítése.

Kávét főzni, aszfaltozni, kutat fúrni nem kell, nálunk tényleg az lesz a dolgod, amire jelentkeztél. Nincs humbuk, bullshit, Gizike mosd már fel a padlót feeling.

LÉGY A SZUPERHŐSÜNK!

Na igen, a lényeg. Olyan embert keresünk, aki vagy benne van a marketing világában, vagy még nincs, de szeretne egy szép nagy fejest ugrani bele. Ha csak dolgoznál egy picit valahol, de még nem tudod, mivel is akarsz foglalkozni a nagybetűs életben, akkor inkább ne jelentkezz (tényleg).

Viszont, nálunk a helyed, ha:

  • érdekel a marketing, PR, kommunikáció, média világa,
  • logikus, kreatív gondolkodásod van,
  • nem alszik meg a tej a szádban,
  • helyesen, érthetően, jól tudsz fogalmazni,
  • szereted a sikerélményeket, tudsz és akarsz is dolgozni.

Előnyt jelent, de nem kizárólagos feltétel (nyugi): marketing asszisztensként vagy social media tartalomkészítőként szerzett tapasztalat, szakirányú végzettség, grafikai anyagok készítésében szerzett rutin (PhotoShop, Canva és társai).

APROPÓ, JELENTKEZTÉL MÁR?

Ha esetleg még nem, tedd meg még ma, egy fényképes önéletrajz és egy motivációs levél csatolásával, az alábbi e-mail címen:

[email protected]

Drukkolunk Neked, számítunk Rád!

Kisházi Sándor

média – és marketingvezető

Group365 – we make the hype

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb