Mindenmás

Itt a Merkbau tavaszi ajánlata a szegedieknek: várakozás nélkül, azonnal készletről adják Neked a ragasztástechnikai termékeket, szigetelő anyagokat és gipszkarton termékeket! Most tervezd meg a tavaszi javításokat, felújításokat, majd irány Szegeden a Merkbau!

Egyre többet süt a Nap, egyre jobban vágyódunk a szabadba: ekkor vesszük észre mennyi kis apróságot kell kijavítani, itt egy kicsit ragasztani, ott egy kicsit gipszkartonozni. A Merkbauban mindig figyelnek arra, hogy kényelmesen és gyorsan a lehető legjobb ár-értékarányban a legjobb minőségű termékekhez jussanak a szegediek. Legyen egy életreszóló az alkotásod!

A mai világon felértékelődött annak a fontossága, hogy amire hirtelen szükségünk van, azt meg tudjuk venni raktárról, azonnal. Ezt tudja a Merkbau is, éppen ezért a tavaszi ajánlataikat azonnal meg tudjuk vásárolni a Wimmer Fülöp utcában található Merkbau-nál! A következő termékeket kiemelt figyelemmel keresd márciusban náluk:

  • Felxibilis csempe- és padlóragasztók Gipszkarton
  • Tekercses szigetelőanyag

Tavasszal érdemes végiggondolni a kisház, melléképület felújítását, és ha nincs akkor a szigetelését. A jelenlegi hektikus energiaáraknál érdemes előre gondolkodni, és valljuk meg őszintén: egy felújított melléképület, szigetelve az otthonunk ékköve lehet.

A korszerűsítés egyik elengedhetetlen része, ha lecseréljük elavult nyílászáróinkat. Erre is adtak nekünk tippet: Borovi Szicília CPL borítású beltéri ajtók már 94.990Ft/db áron megvásárolhatók.

Ha pedig elvesznénk a színes kínálat bőségében, a szegedi Merkbau Zrt. munkatársai hatalmas szakértelemmel és gyakorlott szemmel sietnek a segítségünkre, hogy a kiválasztott termék tényleg otthonunk felújítását a leghatékonyabban segítse.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb