Mindenmás

Ma is érkezett pár megdöbbentő fotó Tőletek, nézd meg! Nagyon köszönjük a Szeged365 Family tagjainak, Nektek, hogy folyamatosan külditek az exkluzív fotókat

Mi szegediek tudjuk, hogy a mediterrán városunkban egyértelmű jelei vannak annak, ha megérkezik a jó idő: megjelennek az utcazenészek, a p@csa ember és az ingyen ölelést adó úriember. Az utóbbiról éppen ma készült fotó. Sajnos lassan szegedikum a Felső Tisza -parton szétvert Alfa Romeo, de szerencsére gyönyörű nyári fotókat is küldtetek ma nekünk.

Pénteken a trombitás néniről készítettünk videót a szegedi Kárász utcán, de folyamatosan kaptunk a héten fotókat tőletek a monorierdői tűzről is. Ma pedig elsőként tájékoztattatok bennünket a Sándorfalvi úton történt balesetről is.

Szerencsére Kis Zoltán olvasónk gyönyörű virágos képpel is meglepett bennünket, sőt elkészült a tavaszi Kárász utca egyik ikonikus emberéről is a fotó: az INGYEN ÖLELÉS feliratú táblát tartó úriember is megjelent ma a Klauzál téren.

Kaptunk fotót a töltés mellett feltornyosuló sóderdombról ,ami valószínűleg a Sárga és a töltés között húzódó út extra nagy kátyúit javítását szolgálja majd. Sajnos onnan nem messze a szétvert és magára hagyott Alfa Romeo is ott árválkodik, ahol hagyták lassan fél éve: kifosztva, szilánkosra törve és összeszemetelve. Igazából a legutóbbi cikkünk címét tudom csak idézni: KÖNYÖRGÖM VALAKI VIGYE MÁR EL! Ma kaptunk pár fotót a szemetes játszóterekről is, ezúton is kérjük a mulatozó fiatalságot: NE HAGYJÁTOK A JÁTSZÓTÉREN CSIKKEKET, DOBOZOKAT, SZILÁNKOKAT!

Ami fontos: köszönjük Nektek, hogy még így vasárnap is ennyi fotóval leptek meg bennünket, hiszen giga megtiszteltetés, hogy együtt veletek, a Szeged365 Family által a legolvasottabb idén is a Szeged365!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb