Mindenmás

Szegedi szuperapukák mentették ki gyermekeiket a monorierdői tűz miatti közlekedési káoszból! Küldtek képet is nekünk

Ahogyan erről gyorsan be is számoltunk nektek, akkora tűz volt Monorierdőnél, hogy lezárták a vasúti pályát – a Napfény IC-k Cegléd és Szeged között közlekednek. A pólóbuszokkal nem tudtak közvetlen segíteni az utasoknak, így a szegedi apukák összebeszéltek és egy konvojjal indultak el gyermekeikért.

A délután a lehető leggyorsabban tájékoztattunk Titeket az extrém tűzről, ami miatt a vonatok is megálltak. Itt olvashatod el a részleteket, ha lemaradtál róla:

Késő délután már arról írtunk Nektek, hogy szegedi egyetemisták arról írtak a Szeged365-nek, hogy egyszerűen szélnek eresztették őket, nem tájékoztatták őket, hogy mikor lesznek pótló – buszok, vagy hogyan és leginkább hova tudnak menni.

A legjobb hír ezután futott be szerkesztőségünkbe: a szegedi apukák írtak nekünk, hogy 8 autós konvojjal indultak el, hogy a szegedi diákokat, akik ott ragadtak a tűz miatt, a lehető leggyorsabban haza tudjanak érni biztonságban. Most kaptunk egy képet, ahogyan már beszállnak a sértetlen gyerekek az autókba. Innen is giga respect a hős apukáknak! A képen még egy utánfutó is van, ahogyan írta az egyik apuka: “gyorsan szereztek az apukatársak egy utánfutót is, mert a lehető legtöbb szegedi gyermeket és csomagjaikat igyekszünk biztonságban elvinni az otthonukba.” Aztán kaptunk még néhány keresetlen sort a MÁV-ról is…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb