Sport

VIP-szektor avatás, mérkőzések és vízilabdás tréning – szombaton sport- és egészségnapot szerveznek a Tiszavirág Sportuszodában

Szombaton Tavaszi Zue néven egész napos sport- és egészségnapot szerveznek a Tiszavirág Sportuszodában, ahol a sport és a egészség játssza majd a főszerepet, természetesen meccsekkel színesítve – írja a Zue.hu Szegedi VE honlapján.

Mint kiemelték, korán kezdenek, így már érdemes lesz a startra is elmenni, hiszen a BABY korosztály a szegedi fordulóban szerepel. Két csapat is van (SZVPS I. és SZVPS II.), és mindkettő két meccset játszik majd a bajnoki fordulóban.

ÜNNEPÉLYESEN FELAVATJÁK A KÖRTVÉLYESSY PÉTER VIP-SZEKTORT

Mindezek mellett lesz állapotfelmérés és különböző edzések is színesítik a programot. Lesz vízilabdás tréning is. Bárki kipróbálhatja magát a medencében, az SZVPS mesterei adnak hozzá segítséget, így lehet majd passzolgatni, kapura lőni. A Zue.hu Szegedi VE mestere, Kiss Csaba előadást is tart egy kis elemzéssel, illetve mesél majd a pályafutásáról, arról, hogy miért jó vízilabdásnak lenni. A program részekén:

  • 16 órakor ünnepélyesen felavatják a Körtvélyessy Péter VIP-szektort,
  • 17 órakor pedig jön a Zue.hu Szegedi VE–Pécs OB I-es bajnoki-mérkőzés, amelyen ezerrel lehet szurkolni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb